Mille

HUNKATTEN MILLE. Forsigtige Mille er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne tage vare på hende mere. Mille har synes at verden her oppe var noget farlig og at det var tryggest inde i hendes hule, så har man mod på at ligge sig på alle fire og komme ned på hendes niveau, så er hun noget af det sødeste. Mille vil så gerne os tobenede og ruller rundt for at få noget kærlighed og er så småt begyndt at komme ud af hendes hule og undersøge resten af hendes værelse, så hun er i en god udvikling, hendes fremtidige ejere må være indstillet på at hun skal have god tid til at omstille sig i et nyt hjem. Mille er ikke til de andre katte, så hendes drømmehjem er uden andre dyr og børn. Da hun ikke er den modigste kat tænker vi at en indhegnede have eller voliere fint ville kunne tilgodese Milles eventyrlyst. Medbring knæbeskyttere og kom og hils på smuksakken. Mille er neutraliseret, vaccineret, øremærket og chippet. Smuk lille bangebuks i en god udvikling.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0385
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten