Frk. Sulejna

RESERVERET TIL NYT HJEM.
HUNKILLINGEN FRK. SULEJMA.
Plejemor fortæller:
Vidunderlig lille pige, når hun får tid til at lære omgivelserne at kende. Kan virke frygtsom, men når hun først bliver kælet, er der fuld valuta for din tålmodighed, hun spinder højlydt og slikker dig. Hun er rigtig glad for papirkugler og for Adam som er hendes plejebror, han får lokket hende til at lave ballade og vise at mennesker ikke er så farlige. Hun skal helst ud sammen med Adam. Frk. Sulejma skal ikke ud i et hjem med små børn, men gerne med andre dyr, hvis hun ikke kan rejse med Adam.
Hun er steriliseret, chippet, øremærket og vaccineret.
Skal have adgang til udeliv.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0622
Kat, Hun
Race
Huskat
5 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten