Gertha

HUNKATTEN GERTHA. Skønne Gertha, er ligesom en ukompliceret ungkat skal være - hun er både kælen og legesyg. Gertha er altså mildest talt en lille fartbølle og skal så klart til et hjem hvor hun kan komme ud og fræse og klatre i træer. Hun har mange meninger om de andre katte her oppe, så vi søger et hjem hvor hun kan få lov at være enekat - til gengæld tror vi godt hun kunne tumle med en rolig hund. På Gerthas vegne søger vi en familie, som gerne har nogle børn, der kunne se det sjove i at kaste med bolde og tumle rundt i huset med en legepind. Gertha er til den friske side, hun er jo ikke andet end en stor killing i hendes egne øjne, så der er stadig meget leg i hende endnu - men når hun så falder til ro indbyder hun også gerne til nus og kæl og kan hun slippe afsted med at ligge på skødet, så kravler hun gerne derop og ligger sig til rette.
Gertha er neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret.
Legebarnet nr. 1

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0630
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten