Bamse

Smuksak søger ny slave. Bamse er kommet ind til os, da han er bange for gammel ejers hund. Han har været meget ude og har derfor ikke fået den rette pelspleje. Vi har derfor været nødt til at trimme ham ned, så lige nu er han knap så køn. Det bliver han heldigvis igen. Han har normalt en kæmpe pels, så du skal være god til pelspleje. Han er enormt sød og kælen. Han kan dog i kådhed finde på at bide dig i hånden og skal derfor ikke i småbørnsfamilie.
Han har boet med anden kat, men vil trives bedst i et hjem, hvor han er den eneste kat i sofaen. Han skal på sigt have mulighed for at komme ud. Han er vant til kattelem hos gammel ejer.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FK-0333
Kat, Han
Race
Langhårs Blanding
4 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten