Kalle

Kalle er blevet privatindleveret sammen med Karla, da ejer desværre ikke kunne have dem længere. Tidligere ejer har haft Kalle og Karla siden de var helt små killinger, og har passet godt på dem.
Tidligere ejer beskriver Kalle som er en super sød, kælen og nysgerrig kat. Han elsker at putte, og kan finde på at sutte på ens fingre, om aftenen når der er godnathistorie. Han finder sig i hvad som helst. Han er meget tålmodig og vant til børn (en pige på 4 år). Har været indekat hele livet, men på internatet har vi observeret, at de også godt kan lide at være ude i vores voiliere. Meget social og henvender sig til fremmede i huset. De har stiftet bekendtskab til hund og tåler dem. Har boet med Karla hele sit liv, og skal derfor også ud i hjem sammen. (billede af Karla på næste side)

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1791
Kat, Han
Race
Huskat
8 måneder og 2 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten