Migo

Migo er en stor lækker hankat, som er kommet til internatet sammen med katten Lulu, da ejer desværre skulle flytte i lejlighed. Lulu & Migo trives ikke som indekatte, og skal derfor ud til et hjem sammen, hvor de har mulighed for at komme ud. De er lidt ligesom nat og dag, men nyder virkelig hinandens selskab. Mens Lulu har meget imødekommende, er Migo mere forsigtig, og skal have tid til at vænne sig til nye mennesker. Han er meget knyttet til ejer, men elsker også en ubetinget efter tilliden er vundet. Han elsker at putte i sengen, og lege med drillepind. Han er ikke vant til børn, og dette anbefaler vi heller ikke i nyt hjem. Han kræver en del pelspleje, og er vant til at blive børstet dagligt.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: V141
Kat, Han
Race
Norsk Skovkat
1 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten