Tjalfe

Tjalfe kom til os da hans tidligere ejer ikke kunne have ham længere. Tjalfe er en venlig og imødekommende fyr på 10år som søger et nyt hjem. Selvom han er 10 år, er han ung af sind og vil gerne lege lidt. Da vi fik Tjalfe ind var han overvægtig, og han har stadig brug for at tabe sig lidt mere. Dette skal hans nye ejer være indforstået med. Han har stadig mange gode år tilbage og han vil ud til et hjem hvor han kan være midtpunktet. Derfor skal der ikke være andre dyr i hans nye hjem. Der må gerne være katte vante børn. Tjalfe skal have muligheden for at komme udenfor når han er faldet godt til i hans nye hjem.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RK-6535
Kat, Han
Race
Huskat
10 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten