Madonna

UDE/INDEKAT: Smukke Madonnas tidligere ejer afgiv desværre ved døden, og derfor blev hun overladt til egen skæbne. Heldigvis havnede hun i vores hænder og søger nu sit forevigt hjem. Hun er præcis ligesom en abyssiner skal være og derfor søger vi en ny familie med racekendskab. Dette skyldes, at Madonna er en rigtig diva. Hun snakker dagen lang og kan også godt finde på at brumme når hun spiser. Ligeledes, også hvæse. Men det er præcis ligesom en abyssiner skal være, fyldt med en masse personlighed. Dog er hun også en rigtig kælepot og nyder at bliver nusset på hendes præmisser. På grund af ovenstående, søger hun også et hjem uden hverken andre dyr eller børn, så hun kan få alt opmærksomheden for sig selv. Så har du racekenskab og tænker at Madonna kunne være noget for dig/jer, så er hele hustanden velkommen til at komme forbi i vores åbningstid og hilse på hende.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V2424
Kat, Hun
Race
Abyssiner
2 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten