Bella

KAT TIL INDE- OG UDELIV

- Adgang til dejligt inde og udeliv.
- Hvis børn, større og kattevante
- Ingen andre dyr
- Sundhedstjekket, neutraliseret, startvaccineret, chippet, øremærket, loppe- og ormebehandlet

Bella kom ind til os, som stor killing, meget skræmt, hun har haft levet livet vildt og havde ingen tillid til mennesker. Hun kom derfor i adfærdspleje hos en af vores dygtige plejemødre, hvor hun har fået en masse gode oplevelser. Nu er hun så klar til at komme ud til et hjem, hvor hun kan få al den kærlighed og tryghed hun fortjener.

Bella er en kær pige, som lige skal se folk an, men når først tilliden er der, er hun en rigtig nussegøj og elsker at være tæt. Hun deler gerne ud af kattekys og masser af head bots, hun napper ofte i fingre mm., som en form for love bites og skal derfor ikke ud til små børn. Hun er en kat der gør meget opmærksom på sig selv, både med miav og med slingren omkring benene og følger gerne en hvor end man går. Hun er en rigtig puttepige og elsker opmærksomhed kun på hende og skal derofr ikke ud til et hjem med andre dyr.

Man skal være indstillet på, at Bella har behov for ekstra god tid til, at vænne sig til sine nye omgivelser i hjemmet og at hun let bliver skræmt af høje lyde og hurtige bevægelser. Vi anbefaler derfor man bruger 2 måneders tid på, at opbygge tillid og et stærkt bånd inden hun får lov til, at snuse rundt udenfor i den store farlige verden.

Hvis du tænker at Bella kunne være noget for dig, så ring til os på 81880312 og bestil tid, så du og hele din husstand kan komme for at hilse på hende.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Reference: 5V4144
Kat, Hun
Race
Huskat
7 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten