Huxi

Huxi søger nyt og blivende hjem.
Huxi er en skøn kat på 2 år som søger et nyt og kærligt hjem. Han er utrolig sød, kælen og mild. Huxi er lidt forsigtig i starten, men rigtig sød når han for lov at se folk lidt an. Da Huxi er langhåret, skal man være indstillet på, at han kræver daglig pelspleje.
Så søger man en mild og skøn kat, så kan Huxi være det rette match.
Ligesom alle andre katte her på internatet, har vi sørget for, at Huxi er neutraliseret, øremærket, chippet og registreret i det danske katteregister.
Han er blevet vaccineret og flere gange undersøgt af en dyrlæge, som har sørget for orme- og loppebehandling. Sundhedsbog medfølger. Ønsker man at adoptere en kat fra internatet og dermed hjælpe en kat, som har haft en svær start, giver man 1195 kr. til dækning en del af omkostningerne.

Ring 51 23 52 70 Mandag- fredag 8-17 og lørdag 9-12
Ring 51 23 52 70 Mandag- fredag 8-17 og lørdag 9-12
Reference: 20VK-0251
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten