Mulle

Meget dejlige Mulle søger nyt og blivende hjem. Mulle er en super skøn kat 1 år. Hun er kommet her på internatet, da hendes familie ikke længere kunne tage sig ordenligt af hende. Hun er en super kælen og meget rolig kat, som bare gerne vil nusse og kæle. Så søger man en rolig og kælen kat, så kan Mulle måske være det rette match. Ligesom alle andre katte her på internatet, har vi sørget for, at Mulle er neutraliseret, øremærket og chippet. Hun er blevet vaccineret og flere gange undersøgt af en dyrlæge, som har sørget for orme- og loppebehandling, Sundhedsbog medfølger.
Her på Viborg internat går vi meget op i at finde det rette match, både for kattene og kommende ejers skyld 😊
Alle katte er unikke og fortjener det helt rette match ❤
Ønsker man at adoptere en kat fra Viborg internat og dermed hjælpe en kat, som har haft en svær start, giver man 1195 kr. til dækning en del af omkostningerne. Vi har sommeren over åbent hus arrangementer torsdage fra 15:00 til 18:30 samt fredage fra 14:00 til 16:30 - hvis ikke dette kan passe, kan er du/I sende en sms til 60167146 for at lave en aftale.
Følg os gerne på Facebook og Instagram

Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr, så send os en mail og bed om et spørgeskema. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt.
Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr, så send os en mail og bed om et spørgeskema. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt.
Reference: 21VK-0686
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten