Alvin

Alletiders Alvin søger et dejligt og blivende hjem. Alvin er en hankilling på 3 måneder som er meget social. Hans nysgerrighed fejler intet og hvis nogen vil lege eller kæle så siger han ikke nej tak.
Så søger man en skøn og kærlig killing, så kan Alvin måske være det rette match. Ligesom alle andre katte her på internatet, har vi sørget for, at Alvin er neutraliseret, øremærket og chippet. Han er blevet vaccineret og flere gange undersøgt af en dyrlæge, som har sørget for orme- og loppebehandling, Sundhedsbog medfølger.
Her på Viborg internat går vi meget op i at finde det rette match, både for kattene og kommende ejers skyld 😊
Alle katte er unikke og fortjener det helt rette match ❤
Ønsker man at adoptere en kat fra Viborg internat og dermed hjælpe en kat, som har haft en svær start, giver man 1195 kr. til dækning en del af omkostningerne.
Hvis du ønsker at møde Alvin skal du sende en sms til Tina på 60167146.
Vi anbefaler at man køber foder med af det katten er vant til for ikke at stresse maven i den første tid i det nye hjem og derved mindske risikoen for dårlig mave. Forkøb jer ikke inden I kommer, vi har godt udstyr til gode priser og vi har blandet andet starts pakker.
Vi reserverer ingen katte, da vi går meget op i det i rette match/ kemi😊
Følg os gerne på Facebook og Instagram. Vi har typisk flere katte/killinger end dem i kan se her på siden:-)

Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr - så send os en mail. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt.
Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr - så send os en mail. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt.
Reference: 21VK-1127
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten