Kasandra Og Utopia

Her ser i parret Kasandra og Utopia som kun skal til samme hjem. De er søde og rare, nysgerrige men skal selvfølgelig se nye mennesker an. De er chippet og dyrlægekontrolleret og søger et hjem med tid og overskud. De kommer fra en socialsag hvor de har haft det godt, men der var ikke overskud til at passe dem mere.
Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13, dog kan der være ventetid på grund af corona restriktioner.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:00. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:00. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 21CA-0604
Marsvin, Hun
Race
Marsvin
4 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en marsvin

  • Marsvin bliver typisk 4-8 år gamle
  • De er sociale dyr og skal altid holdes flere sammen
  • Kan være aktiv på alle tidspunkter af døgnet                                

Ansvar

Marsvin skal altid holdes i grupper og kræver masser af plads at bevæge sig på. Selvom dyret ikke er så stort, kræver det daglig motion og aktivering for at holde sig sundt. Hold derfor altid marsvin i et stort bur eller et større anlæg med mange muligheder for skygge og skjul. Desuden skal dyrene altid have adgang til masser af frisk hø, drikkevand og foder.

Trivsel

Marsvin er nysgerrige dyr under forhold med tilstrækkelige stimuli, og hvor de føler sig trygge. Under nye og utrygge omgivelser vil de typisk være mere tilbagetrukne og sky. Marsvin spiser kun planteføde og skal have masser af grønt. Fodr to gange dagligt og gem gerne maden rundt omkring i buret, så dyrene aktiveres mest muligt.

Tilbage til oversigten