Albert

Albert kom ind, da ejer desværre ikke kunne have ham mere. Albert er en lidt forsigtig fyr, men når han først er tøet op, er han meget kælen og nysgerrig. Han elsker at kravle op på ting, så han har et godt udsyn. Albert har været vant til børn og andre dyr i hjemmet. Nu søger han et nyt hjem, hvor han kan blive forkælet og komme ud og bevæge sig sammen med artsfæller. Albert er 1 år og 2 måneder gammel.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FA-2535
Marsvin, Han
Race
Semi Langhåret Marsvin
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en marsvin

  • Marsvin bliver typisk 4-8 år gamle
  • De er sociale dyr og skal altid holdes flere sammen
  • Kan være aktiv på alle tidspunkter af døgnet                                

Ansvar

Marsvin skal altid holdes i grupper og kræver masser af plads at bevæge sig på. Selvom dyret ikke er så stort, kræver det daglig motion og aktivering for at holde sig sundt. Hold derfor altid marsvin i et stort bur eller et større anlæg med mange muligheder for skygge og skjul. Desuden skal dyrene altid have adgang til masser af frisk hø, drikkevand og foder.

Trivsel

Marsvin er nysgerrige dyr under forhold med tilstrækkelige stimuli, og hvor de føler sig trygge. Under nye og utrygge omgivelser vil de typisk være mere tilbagetrukne og sky. Marsvin spiser kun planteføde og skal have masser af grønt. Fodr to gange dagligt og gem gerne maden rundt omkring i buret, så dyrene aktiveres mest muligt.

Tilbage til oversigten