Dyrenes Beskyttelse har brug for frivillige ildsjæle på Bornholm.

Har du tid og lyst til at hjælpe dyr i nød?

Har du nogle timer til overs i løbet af ugen, er du efterlønner, pensionist, eller har du bare overskud til hjælpe os enkelte aftener og weekender, så er du måske en af vores nye, frivillige på Bornholm. Generel erfaring med ledelse er en stor fordel.  

Sidste år var vores frivillige ude på over 500 sager på Bornholm, så behovet for frivillige er stort. Sagerne omhandler dyr i nød, som kan være alt fra sager om nødstedte svaner eller duer, påkørte dyr, dumpede kattekillinger og alvorlige dyreværnssager – så vi har travlt!

Frivillige til dyreværn

Dyreværnssager omhandler som udgangspunkt sager med familiedyr og landbrugsdyr, hvor dyrene har en ejer der har ansvaret for dem, men hvor der stadig er nogen der er bekymrede om dyrenes ve og vel. Som frivillig kører du ud til sager med alle typer dyr. Oplæringen foregår sammen med vores erfarne frivillige i en mentorordning med sidemandsoplæring.

Opgaverne kræver, at du har et stort engagement og gå-på-mod, samt at du kan bevare overblik og formår at indgå i rolig og høflig dialog med folk i ofte stressede situationer. Hvis du har erfaring med dyr, er det naturligvis en fordel, men vi lærer dig op i, hvordan vi tilgår dyreværnsarbejde. Du må påregne ekstra tid i forbindelse med oplæringen. Vi kræver desuden, at du har kørekort, gerne egen bil (du får kilometergodtgørelse) og er en habil bilist.

Lyder ovenstående arbejde interessant så send gerne en ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en af vores nye frivillige i område, så send en kort, motiveret ansøgning via nedenstående link. Fortæl om dig selv, om dine personlige erfaringer og kompetencer og evt. faglige baggrund. Skriv også lidt om, hvor meget tid, du om ugen vil kunne bruge i Dyrenes Beskyttelse. Husk at mærke ansøgningen DYREVÆRN.

Læs mere om at være frivillig i Dyrenes Beskyttelse her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/frivillig-kredsformand

Vi hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Dyrenes Beskyttelse bygger på et fintmasket net af mere end 1000 frivillige ildsjæle i hele Danmark. I 13 områder fordelt lokalt ledes og fordeles arbejdet med dyreredning af frivillige områdeformænd og i hvert område er der desuden tilknyttet et række frivillige kredsformænd og -assistenter til beredskabet. Derudover har vi behjertede mennesker over hele landet, der på foreningens internater stiller op, når familiedyr skal have en hjælpende hånd. Det samme gælder vores vildtplejestationer og ikke mindst det frivillige korps, som kører foreningens dyreredningsbiler. Dyrenes Beskyttelse har desuden op imod 170 ansatte fordelt rundt i Danmark, og et sekretariat i Søborg. Vi har et tæt og godt, kollegialt samarbejde mellem frivillige og ansatte, og på tværs af organisationen – vi betragter os selv som et stort fællesskab, der arbejder lokalt, nationalt og internationalt for god dyrevelfærd, biodiversitet og klima.

SØG NU

Ansøgning og CV sendes via dette link  – vi læser ansøgninger løbende.
Vi benytter et rekrutteringssystem til at modtage og behandle din ansøgning.


Læs mere om hvordan vi behandler dine data i forbindelse med rekruttering her.

Bemærk at vi ikke tager imod ansøgninger fremsendt på mail eller ved personligt fremmøde. Alle ansøgninger skal uploades via linket.