Dyrenes Beskyttelse har brug for frivillige ildsjæle i området i og omkring Skælskør, Korsør og Slagelse

Har du tid og lyst til at hjælpe dyr i nød?

Har du timer til overs i løbet af ugen, er du efterlønner, pensionist, eller har du bare overskud til hjælpe os fast enkelte aftener og weekender, så er du måske en af vores nye frivillige i område Vestsjælland. En afgørende del af Dyrenes Beskyttelses arbejde for dyr i nød udføres af frivillige, og i en forening som Dyrenes Beskyttelse er der brug for mange typer af frivillige.

Vi søger i øjeblikket tre typer frivillige og har man lyst, er det muligt at have flere roller på én gang:

 • Frivillige til dyreværn
 • Frivillige til dyreredning

Frivillige til dyreværn

Dyreværnssager omhandler som udgangspunkt sager med familiedyr og landbrugsdyr, hvor dyrene har en ejer med ansvaret for dem, men hvor der stadig er nogen, der er bekymrede om dyrenes ve og vel. Som frivillig kører du ud til sager med alle typer af dyr. Oplæringen foregår sammen med vores erfarne frivillige i en mentorordning med sidemandsoplæring.

Opgaverne kræver, at du har et stort engagement og gå-på-mod, samt at du kan bevare overblik og formår at indgå i rolig og høflig dialog med folk i ofte stressede situationer. Hvis du har erfaring med dyr, er det naturligvis en fordel, men vi lærer dig op i, hvordan vi tilgår dyreværnsarbejde. Du må påregne ekstra tid i forbindelse med oplæringen. Vi kræver desuden, at du har kørekort, gerne egen bil (du får kilometergodtgørelse) og er en habil bilist.

Lyder ovenstående arbejde interessant, mærkes ansøgningen ”DYREVÆRN”

Frivillige til dyreredning

Dyreredningssager handler ofte om påkørte og tilskadekomne dyr, som har akut behov for hjælp. Det kan være dyr af forskellige arter, både fugle og pattedyr. Som frivillig dyreredder er din opgave at køre ud til dyret på stedet og vurdere, hvad der er bedst for dyret, herunder at bringe det til nærmeste dyrlæge ol.

Opgaverne kræver, at du har et stort engagement og gå-på-mod, samt at du kan bevare overblik og formår at indgå i rolig og høflig dialog med folk i ofte stressede situationer. Hvis du har erfaring med dyr, er det naturligvis en fordel, men vi lærer dig op i, hvordan vi tilgår dyreredning. Du må påregne ekstra tid i forbindelse med oplæringen. Vi kræver desuden, at du har kørekort, gerne egen bil (du får kilometergodtgørelse) og er en habil bilist.

Lyder ovenstående arbejde interessant, mærkes ansøgningen ” DYREREDNING”

Vi forventer at:

 • Du har kørekort
 • Du kan læse og tale dansk
 • Du har respekt for alle dyr  
 • Du er fleksibel og har tiden til at lave frivilligt arbejde
 • Du er engageret i sagen og villig til at lære
 • Du er pligtopfyldende og stabil
 • Du er loyal overfor foreningen   
 • Du vægter faglighed højt
 • Du efterlever vores princip om åbenhed i dit arbejde
 • Du har lyst til at kommunikere med borgere og være en god repræsentant for foreningen

SØG NU

Hvis du er interesseret i at blive en af vores nye frivillige i område Vestsjælland, så send en kort, motiveret ansøgning til arnsoe@dyrenesbeskyttelse.dk Fortæl om dig selv, om dine personlige erfaringer og kompetencer og evt. faglige baggrund. Skriv også lidt om, hvor meget tid du om ugen vil kunne bruge i Dyrenes Beskyttelse. Husk at mærke ansøgningen DYREVÆRN, DYREREDNING eller SKYTTE.

Læs mere om at være frivillig i Dyrenes Beskyttelse her


Læs om hvordan vi behandler dine data på dette link