Viborg Internat

Adresse og kontakt

Viborg Internat
Lise Svejgaard og Tina Nielsen
Gårsdalvej 30
8800 Viborg
Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr - så send os en mail. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt
Ring 60 16 71 46 Alt henvendelse foregår pr. mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk eller på sms til 60167146 Er du interesseret i at adoptere et dyr - så send os en mail. Vi aflytter ikke telefonsvaren, men vender tilbage så hurtigt som muligt
viborg

Åbningstider

  • Som udgangspunkt holder vi åbent hus hver torsdag og fredag fra 15:00 til 18:30, her dukker man bare op. Men følg med på vores Facebook-side i forbindelse med ferier samt helligdage. : -
Find dyr Støt Viborg Internat

OM INTERNATET

Viborg Internat er beliggende på en skøn landejendom i Ravnstrup nær Viborg. Vi modtager primært katte, men har også mulighed for at modtage fx kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr.

Internatet drives af dyrlæge Lise Svejgaard, der også driver Egelund Dyreklinik og Hestepension på samme matrikel.

Lise bor på stedet med hendes familie, hvilket betyder, at der altid er en dyrlæge til stede til at tage imod dyr, der enten skal på internatet eller har brug for akut dyrlægehjælp.

Alle dyr der indleveres på internatet bliver straks sundheds undersøgt af en dyrlæge og får derfor den fornødne hjælp med det samme.

Langt størstedelen af vores indleverede dyr kommer fra henvendelser på Dyrenes Vagtcentral 1812, men vi har også i mindre grad mulighed for tage privat indleveringer såfremt der er plads.

Internatet har åbent efter forudgående aftale - enten via mail eller telefonisk henvendelse.

Lise og Garfield

TAK TIL ROYAL CANIN

som sponsorerer alt foder til vores internater

TAK TIL DIAFARM

som sponsorerer alt foder til flaskekillinger

 

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Kat   1.195 kr.

2 katte   1.900 kr.

Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet.

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.