kat

Velkommen til Viborg Dyreinternat

Viborg Internat modtager familiedyr i nød. Internatet ligger på samme matrikel som Egelund Dyreklinik og er primært et katteinternat. Vi modtager også kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr samt få hunde.
Vores team er specialiseret i kattesygdomme og adfærd. Internatleder Lise Svejgaard er dyrlæge og har altid brændt for at hjælpe kattene i Danmark, hvor de desværre stadig har en lav status.

Adresse

Viborg Internat
Gårsdalvej 30
8800 Viborg

Kontakt

Tel. 60 16 71 46
Fanger du os ikke, så send enten en Messenger besked eller en mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk. Vi kan ikke se/modtage SMS beskeder.
Mail: viborg@dyrenesbeskyttelse.dk

Åbningstider

Besøg og fremvisning af katte kun efter aftale. Der kan bookes tider hverdage, aften og weekend. Kontakt os telefonisk alle hverdage 08:00-17:00. Derudover kan vi altid kontaktes hele ugen inklusiv weekender via mail og Messenger, som vi læser ofte.

om internatet

På Viborg Internat adfærdsvurderer vi alle kattene og går op i at finde det rette match – både for katten og de nye ejeres skyld. Nogle kommer derfor hjem med en anden kat, end den de havde tænkt sig. Men vi oplever rigtig mange positive tilbagemeldinger fra de nye, ansvarlige ejere.

Hvilken kat, der passer til dig, afhænger af flere ting. Har du børn? Bor du i lejlighed? Er du meget hjemme? Kan katten komme ud på sigt? Har du andre dyr? Det er altid en individuel vurdering, hvilke katte der vil passe perfekt til netop dig og din familie. Det går vi meget op i.

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Hund   4.300 kr.

1 kat   1.450 kr.

2 katte   2.200 kr.

3 katte 3.000 kr.

Kanin/marsvin - neutraliseret 1.200 kr.

Kaninpar - neutraliserede 1.900 kr.

Marsvinepar - neutraliserede 1.500 kr.

Fugle varierende pris

Modtagelsesgebyr for indlevering af private dyr til videreformidling

Hund fra 1.000 kr.

Kat 750-1.650 kr. 

Små familiedyr 750 kr.

Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet.

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

BLIV INTERNATSTØTTE

 

 

 

 

 

 

 

TAK TIL ROYAL CANIN

som sponsorerer alt foder til vores internater

TAK TIL DIAFARM

som sponsorerer alt foder til flaskekillinger