HAR DYRENE DIN STEMME?

De er usynlige i landskabet, i Folketingets arbejde og i vores bevidsthed, selv om de lægger liv til vores mad hver eneste dag. Landbrugsdyrene. Over 200 millioner danske grise, køer, kalve, kyllinger og høns. Vær med til at gøre en forskel for landbrugsdyrene, når du sætter dit kryds til folketingsvalget.

HVAD KAN DU GØRE?

 

HVAD MENER PARTIERNE?

Hvor står partierne på nogle af de vigtigste dyrevelfærdsdagsordener? 

Bliv klogere

SPRED BUDSKABET

Bliv en del af kampen for bedre dyrevelfærd og del budskabet med dit netværk. 

Kom ind i kampagnemotoren

HOLD DIG OPDATERET

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev og få de seneste opdateringer under valgkampen. Få nyhedsbrevet i din indbakke.

 

SENESTE NYT FRA VALGKAMPEN

(Se alle nyheder fra valgkampen her)

Ingen plads til dyrevelfærd i kandidattest

17 organisationer kræver naturlov efter valget

Fortsat minkavl er forkasteligt

 

 

 

HVAD MENER PARTIERNE?

 

Vi har bedt partierne forholde sig til seks aktuelle dyrevelfærdsspørgsmål om landbrugsdyrene. Bliv klogere på, hvad partierne mener om kastration af pattegrise, fiksering af søer, minkavl, køer på græs, buræg og lange transporter af spædekalve. Vi har også bedt partierne komme med tre bud på, hvad de vigtigste dyrevelfærdsdagsordner er for dem.

Se skemaet her

Talebobbel med spørgsmålstegn i

 

ER DER EN POLITIKER TIL STEDE?

Dyrenes Beskyttelse har spurgt Folketingets partier om, hvad de konkret har gjort, siden de blev valgt ind i Folketinget i 2019 for at forbedre landbrugsdyrenes liv. Vores gennemgang af lov- og beslutningsforslag i Folketinget viser nemlig, at der kun har været 6 forslag om velfærden for landbrugsdyr af i alt 1.536 forslag i Folketinget i de forløbne tre år. Ingen forslag til konkrete forbedringer er blevet vedtaget.

Svarene fra vores politikere kan du selv vurdere og huske på næste gang, vi skal stemme – for dem, der ikke selv har en stemme. For dyrene.

Se svarene fra dyrevelfærdsordførerne

DYREVELFÆRD ER EN DEL AF VALGKAMPEN

Dyrenes Beskyttelse har spurgt danskerne, hvor vigtigt de mener, at dyrevelfærd er, når de skal stemme til det kommende folketingsvalg. Halvdelen af danskerne mener, at det er vigtigt eller endda meget vigtigt, når de skal sætte deres kryds.

Se hvad danskerne mener om aktuelle dyrevelfærdsspørgsmål

50 procent af danskerne mener, at dyrevelfærd er vigtigt,  når de skal sætte deres kryds ved det kommende folketingsvalg