SELVOM HUNDE ER FORSKELLIGE, DELER DE STADIG EN MASSE

Er du en af de mange danskere, som har hund? Er det bare en af de bedste ting, der er sket for dig? Og er der alligevel noget, der er kommet bag på dig som hundeejer? Så er du ikke den eneste. Vi har spurgt en masse hundeejere om, hvad der overraskede dem mest, da de fik hund. Ud fra de mange tilbagemeldinger, har vi lavet vores Viden Om Vovser univers. Vi håber, du vil få fornøjelse af at dykke ned på siden, hvad enten du lige har fået din første hund eller er rutineret hundeejer. Vi ønsker dig det bedst mulige liv med din hund.

 

SMS HUND

TIL 1474

Støt svigtede hunde med 100 kr.

 

FÅ HUNDETIPS OG NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN

 
 

GUIDE: FÅ EN GOD FØRSTE TID MED HUNDEN

sund avl snude og pels

Ingen dyr skal lide for skønheden

Som kommende hundeejer kan du være med til at sikre, at din hund får et så godt liv som muligt. Det kan du blandt andet gøre ved at stille sundhedskrav, når du køber en hund. Den efterspørgsel, hundeejere skaber, har direkte indflydelse på sundheden af de hunde, der avles.

 

HVORNÅR MÅ MIN HUND GÅ LØS PÅ STRANDEN?

 

 

 

Hvor må jeg lufte min hund uden snor?

FORKÆL DIN HUND MED EN NY SELE, LINE ELLER HALSBÅND FRA DOG COPENHAGEN

BØGER OM DET GODE HUNDELIV 

ADOPTÉR EN HUND SOM HAR BRUG FOR EN NY KÆRLIG FAMILIE

Overvejer du et nyt medlem af familien, så kan en internathund måske være en idé?  Det er altid vigtigt at overveje, hvad man kan tilbyde en hund og hvad du forventer af hunden, på den måde er der størst chance for det helt rigtige match. På vores internater gør vi derfor meget ud af tale med mulige nye ejere. Det gør vi for både hund og ejers bedste. Kontakt os, så kan vi se om vi har en hund der passer til dig.

VIL DU VIDE ENDNU MERE OM LIVET MED HUND? 

Besøg Dansk Kennel Klubs hjemmeside eller læs mere på Klar til Hund